Što je web marketing, SEO i Google Ads?

Marketing preko društvenih mreža – Vi radite svoj posao dok posjećenost na web stranicu ili web shop raste, a objave se pišu same. Kako je to moguće? Jednostavno. Tako da ste taj dio posla prepustili u profesionalne ruke, a svoje vrijeme posvetili svom poslu i povećanoj prodaji.  Društvene mreže poput Facebooka, LinkedIna, ili Instagrama važan su dio internet marketinga. Aktivnost društvene mreže značajano doprinosi u rastu Vašeg poslovanja.

Google Ads – Najbolji način za privući ciljanu publiku na Vašu web stranicu ili web trgovinu, povećati posjećenost i povećati prodaju. Oglasi se aktiviraju automatski kada korisnik upisuje pojam koji je povezan s Vama te se Vaš oglas prikazuje na samom vrhu Google-a. Sami određujete proračun i koliko novaca želite potrošiti, a mi brinemo da se oglasi prikazuju dobro i da se Vaš budžet ne troši uzalud. S Google Adsom vi upravljate troškovima online oglašavanja. Nikada nećete platiti više od iznosa mjesečnog ograničenja i možete u bilo kojem trenutku prestati oglašavati. Korisnik sam određuje svoj budžet i koliko je dnevno spreman investirati u Google Ads-e. Kada se iznos za određeni dan potroši, Google Adsi se automatski zaustavljaju za taj dan. Koliko će biti potrošeno ovisi o cijeni ključne riječi za koju se oglas aktivirao te broju klikova na oglas.

SEO – Search Engine Optimization je prilagodba ( i popravak ) Vaše stranice za internet tražilice kao što je Google. Internet tražilice koriste napredne algoritme i umjetnu inteligenciju pomoću kojih ocjenjuju kvalitetu web stranice i na temelju toga dodjeljuju ocjenu od 0 do 100. SEO ocjena je vrlo bitna u rangiranju Vaše stranice prilikom prikazivanja rezultata pretraživanja.  Cilj svake optimizacije za tražilice je približiti web stranicu prvoj poziciji ili postići prvu poziciju za ciljane usluge ili proizvode. Visoka pozicija među prvim stranicama tražilica donosi znatno povećanje prometa na stranici, te konstantnu i besplatnu promociju Vašeg poslovanja za ljude diljem svijeta. SEO je dugoročan proces koji donosi rezultate nakon određenog vremenskog razdoblja, no prvi rezultati mogu se očekivati nakon samo 30 dana. Na brzinu nekih faktora se može utjecati, dok su neki posljedice promjena koje provode tražilice.

Istraživanja su pokazala da korisnik ne ide dalje od 20. pozicije rezultata pretraživanja. Razlog tome je činjenica da se veća razina kvalitete, vrijednosti i povjerenja daje web stranicama koje su pri vrhu tražilica.

Korisne informacije.

Odaberite profesionalnu uslugu koja uključuje:

Do pravog marketinga unutar 3 dana
Google ads
Facebook marketing
Instagram marketing
SEO analiza web stranice
SEO - Optimizacija za internet tražilice, ali i općenito poboljšanje stranice.
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Certifikata