Što je web stranica i kako do nje?

Web stranica je Vaša digitalna posjetnica, a mi radimo moderne, profesionalne i responzivne web stranice bez obzira na tip posla kojim se bavite.  S nama je izrada web stranice vrlo jednostavna, traje do 10 dana od kada nam dostavite materijale i sastoji se od samo 4 jednostavna koraka.

Izrada web stranice započinje sastankom na kojem dogovaramo detalje i na kojem nam ukratko prezentirate čime se bavite i što Vam se sviđa, a mi ćemo Vam na temelju iskustva dati savjet i prijedlog što bi web stranica sve trebala sadržavati. Za Vaš projekt otvara se takozvana subdomena ( npr. moja-stranica.aplikacije.hr ) na kojoj tijekom cijelog razvoja web stranice možete uživo pratiti razvoj i pokazati dragim osobama te čuti i njihovo mišljenje. Na Vašoj subdomeni izradimo prijedlog dizajna i izgleda stranice, a nakon što nam potvrdite da Vam se predloženo sviđa i dostavite nam materijale, krećemo u optimizaciju slika i tekstova te punjenje stranice.

Po završetku, pobrinemo se da se Vaša web stranica jednako kvalitetno prikazuje na svim uređajima  te napravimo SEO kako bi Vas Google i ostale tražilice stavile na poziciju što bliže vrhu.

Kvaliteta i samostalno uređivanje sadržaja.

Pri izradi svakog projekta posebnu pozornost pridajemo tome da se sadržaj prilagođava veličini ekrana uređaja s kojim korisnik pristupa te time osiguravamo jednako kvalitetan prikaz od najmanjeg do najvećeg ekrana.

Dizajn prilagođavamo po W3C standardu.

Sve web stranice razvijaju se tako da se čak i nakon postavljanja na internet mogu dodatno nadograđivati raznim funkcijama i samim time proširivati sadržaj i mogućnosti koje nudite korisnicima. 

Koristimo provjereni i najkorišteniji CMS koji Vam omogućava samostalno održavanje i uređivanje web stranice i sadržaja.

Korisne informacije.

Odaberite profesionalnu uslugu koja uključuje:

Do web stranice unutar 10 dana
Unikatan dizajn web stranice - moderno i responzivno
Besplatan hosting za prvih godinu dana i SSL certifikat
Neograničeni broj stranica
Višejezičnost
Obrada fotografija i prilagodba tekstualnog sadržaja
Edukacija za samostalno održavanje stranice
SEO i antispam zaštita
0 +
Uspješnih projekata
0 +
Certifikata